Nylon halster

Tekstvak: Français

Prijs: € 3,00

Halster fleece gevoerd

Prijs: € 8,00

Luxe fleece halster

Prijs: € 13,00

Kopriem, neusriem en bakstukken met fleece op de binnenzijde gevoerd, voor meer komfort en om schuren te voorkomen. Verstelbare kop- en neusriem. Halsriem met musketon voor snel openen. Kleur: blauw, grijs, zwart, bruin, groen. Maat: FULL, COB, PONY.

Verstelbare kopriem d.m.v. een schuifgesp. Halsriem met musketonsluiting.

Kleur: rood, blauw, grijs, zwart.

Maat: COB, PONY.

 

Neusriem en kopstuk van polarfleece en verstelbaar met gespen, voor meer komfort en om schuren te voorkomen. Bakstukken met fleece op de binnenzijde gevoerd. Halsriem met snelsluiting. Onroestbare gespen.

Kleur: blauw, grijs, zwart, zwart/grijze fleece, grijs/zwarte fleece, roos/zwarte of grijse fleece, baby blauw/bruine fleece, bruin.

Maat: XFULL, FULL, COB, PONY.

 

Nubuck gevoerd nylon halster met paard motief. Kopriem, neusriem en bakstukken met zwart nubuck op de binnenzijde gevoerd en versierd met een band waarop paarden motieven. Verstelbare kop- en neusriem. Halsriem met musketonsluiting.    Maat: PONY.    Kleur: bruin, groen.

 

Verstelbare kopriem met schuifgesp. Halsriem met musketonsluiting.

Kleur: grijs, zwart, roos met grijze fleece, baby blauw met bruine fleece.

Maat: XFULL, FULL, COB, PONY.

 

Halster met fleece neusriem

Halster met paard motief

Prijs: € 8,00

Prijs: € 6,00

Kop- en neusriem verstelbaar en versierd met diamanten. Halsriem met musketon.
Maat: XFULL, FULL, COB, PONY.

 

Halster gemaakt van excellent  zwart kwaliteitsleder met zilverkleurige gespen. Met wit leder onderlegd en op twee plaatsen verstelbaar. Halsriem met musketonsluiting.

Maat: XFULL, FULL, COB, PONY.

 

Prijs: € 21,00

Prijs: € 26,00

Lederen halster met diamanten

Lederen halster

+32 486 53 67 66

Nylon halster voor trekpaard jaarling, 25 mm breed, verstelbare kop- en neusriem, halsriem met musketonsluiting.  Kleur: blauw, zwart, groen, rood.

Lederen halster voor trekpaard, van zwaar kwaliteitsleder dat dubbel gelegd is, 35 mm breed en met nylon verstevigd, kopstuk en neusriem zijn verstelbaar. Kleur: bruin

 

Nylon halster voor trekpaard van extra 40 mm breed, kopstuk en neusriem verstelbaar en met leder verstevigd. Kleur: bruin

.

Nylon halster voor trekpaard veulen, 25 mm breed, verstelbare kopriem, halsriem met musketonsluiting.  Kleur: blauw, zwart, groen, rood.

Prijs: € 50,00

Prijs: € 30,00

Prijs: € 15,00

Prijs: € 11,00